6 грудня 2018 р.



На ТБ «Перспектива-Коммодіті» стартує перший аукціон в системі Prozorro.Продажі з продажу спеціального дозволу на користування надрами, а саме геологічне вивчення, нафто-газоносних надр у т.ч. ДПР, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) в Полтавському районі.

06 грудня 2018 року на майданчику ТБ «Перспектива-Коммодіті» в системі Prozorro.Продажі з’явився перший лот з продажу спеціального дозволу на користування надрами, а саме  геологічне вивчення, нафто-газоносних надр у т.ч. ДПР, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ).

Електронний аукціон відбудеться 06.03.2019 в період з 11:00 до 17:00.

Детально з інформацією можна ознайомитись за посиланням  https://pro.e-commodity.fbp.com.ua/Tenders/Details/8165

Замовник аукціону: Державна служба геології та надр України.

Загальний опис аукціону:

Ватажківська площа в Полтавському районі Полтавської області;

Вид корисної копалини: нафта, газ природний, конденсат;

Вид користування надрами та строк, який надається дозвіл: геологічне вивчення, нафто-газоносних надр у т.ч. ДПР, з подальшим видобуванням нафти, газу(промислова розробка родовищ), 20 років.

Аукціон буде проходити відповідно до Постанови КМУ від 17 жовтня 2018 р. № 848 "Про реалізацію експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів". 

 

Наразі ТБ «Перспектива-Коммодіті» інтегрувалася до всіх видів аукціонів в ProZorro.Продажі.

 

Завдяки акредитації в системі Prozorro.Продажі, Біржа вже проводить публічні торги з продажу активів банків, що ліквідуються (майданчик https://fgvfo.e-commodity.fbp.com.ua) та електронні торги (аукціони) з продажу/надання в оренду майна (активів)/передачі права об’єктів державної власності/ продажу прав на оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення (майданчик https://pro.e-commodity.fbp.com.ua).

Також ТБ «Перспектива-Коммодіті» була однією з перших акредитована в системі Prozorro.Продажі  для проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації, а 20 листопада відбулися перші результативні аукціони в цьому сегменті прозорих торгів.

 

Фахівці ТБ «Перспектива-Коммодіті» мають значний досвід проведення електронних аукціонів широким колом майна та деривативів.

Ми готові до надання необхідної технічної та консультаційної підтримки в зручному для вас режимі (телефон, електронна пошта, перемовини тощо).

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в торгах з продажу спеціального дозволу на користування надрами, а саме  геологічне вивчення, нафто-газоносних надр у т.ч. ДПР, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) в Полтавському районі та придбати їх за вигідною для вас ціною.

Контакти служби підтримки ТБ «Перспектива-Коммодіті»:

(056) 373-95-89,

info@e-commodity.fbp.com.uahttp://e-commodity.fbp.com.ua