6 липня 2018 р.



Біржа акредитована в системі ProZorro.Продажі для проведення малої приватизації та розпочала проводити презентації для структурних підрозділів ФДМУ

Шановні колеги!

 

Товарна біржа «Перспектива-Коммодіті» висловлює вам свою повагу та інформує, що наша біржа 5 липня 2018 року однією з перших була акредитована в системі Prozorro та розпочинає надання послуг щодо проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації (майданчик  https://pro.e-commodity.fbp.com.ua).

 

Додаткова інформація, в т.ч. щодо об"єктів малої приватизації, які підлягають продажу у 2018 році, доступні за наступним посиланням.

 

6 липня 2018 року Біржею проведено презентацію для фахівців регіонального відділення ФДМУ у Дніпропетровській області щодо порядку публікації в реєстрі електронної торгової системи переліку об’єктів, що підлягають приватизації.

Надалі планується проведення презентацій для інших структурних підрозділів ФДМУ.

 

ТБ «Перспектива-Коммодіті» реалізувала зручний та зрозумілий веб-інтерфейс торговельних майданчиків, які містять всю необхідну інформацію щодо торгів (регламент торгів, порядок реєстрації, тарифи, новини, опубліковані аукціони) та інтегровані до системи Prozorro.Продажі.

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в торгах з продажу об’єктів малої приватизації та придбати їх за вигідною для вас ціною.

Сподіваємося, що ця пропозиція може зацікавити забудовників, ріелторські компанії інвесторів та фінансових посередників.

 

Фахівці ТБ «Перспектива-Коммодіті» мають значний досвід проведення електронних аукціонів широким колом майна та деривативів.

Ми готові до надання необхідної технічної та консультаційної підтримки в зручному для вас режимі (телефон, електронна пошта, перемовини тощо).

 

Контакти служби підтримки ТБ «Перспектива-Коммодіті»:

(056) 373-95-89,

info@e-commodity.fbp.com.ua

http://e-commodity.fbp.com.ua