21 листопада 2018 р.



На ТБ «Перспектива-Коммодіті» проведено перші аукціони з продажу об’єктів малої приватизації в системі Prozorro.Продажі

 20 листопада 2018 року на майданчику ТБ «Перспектива-Коммодіті» (https://pro.e-commodity.fbp.com.ua) було успішно проведено перші аукціони з продажу об’єктів малої приватизації в системі Prozorro.Продажі.

 

Нагадаємо, що ТБ «Перспектива-Коммодіті» була однією з перших акредитована в системі Prozorro.Продажі  для проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації.

 

Наразі в Реєстрі об’єктів малої приватизації наявно 1237 об’єктів, в т.ч. 78 в Дніпропетровській області.

Серед них, відповідно до Переліку об'єктів малої приватизації, які підлягають продажу у 2018 році (затверджений Наказом ФДМУ від 27.03.2018 № 447): єдині майнові комплекси державних підприємств і їх структурних підрозділів, у т.ч. тих, що передані в оренду; окреме нерухоме майно; об'єкти незавершеного будівництва; об'єкти соціально-культурного призначення.

 

Особам, зацікавленим у придбанні об’єктів малої приватизації, що плануються до продажу у 2018 р., варто ознайомитися з порядком проведення електронних аукціонів (Постанова КМУ від 10 травня 2018 р. № 432) та прийняти заходи для отримання доступу до торгів.

 

Біржа, завдяки акредитації в системі Prozorro.Продажі, вже проводить публічні торги з продажу активів банків, що ліквідуються (майданчик https://fgvfo.e-commodity.fbp.com.ua та електронні торги (аукціони) з продажу/надання в оренду майна (активів)/передачі права об’єктів державної власності (майданчик https://pro.e-commodity.fbp.com.ua).

 

Фахівці ТБ «Перспектива-Коммодіті» мають значний досвід проведення електронних аукціонів широким колом майна та деривативів.

Ми готові до надання необхідної технічної та консультаційної підтримки в зручному для вас режимі (телефон, електронна пошта, перемовини тощо).

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в торгах з продажу об’єктів малої приватизації та придбати їх за вигідною для вас ціною.

 

Сподіваємося, що ця пропозиція може зацікавити забудовників, ріелторські компанії інвесторів та фінансових посередників.

 

 

Контакти служби підтримки ТБ «Перспектива-Коммодіті»:

(056) 373-95-89,

info@e-commodity.fbp.com.ua

http://e-commodity.fbp.com.ua