20 червня 2018 р.



Біржа готова до акредитації в системі ProZorro.Продажі для проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації

 Шановні колеги!

 

Товарна біржа “Перспектива-Коммодіті“ висловлює вам свою повагу та інформує про те, що біржа однією з перших завершує процедури інтеграції з системою ProZorro.Продажі для проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації.

 

23.06.2018 ДП “Прозорро Продажі” починає відбір операторів електронних майданчиків для проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації.
Біржа – один з небагатьох майданчиків, технологічно та організаційно готових до відбору.

 

Біржа завдяки акредитації в системі Prozorro.Продажі вже проводить публічні торги з продажу активів банків, що ліквідуються (майданчик https://fgvfo.e-commodity.fbp.com.ua та електронні торги (аукціони) з продажу/надання в оренду майна (активів)/передачі права об’єктів державної власності (майданчик https://pro.e-commodity.fbp.com.ua).

Наразі ми завершуємо черговий етап інтеграції з системою ProZorro.Продажі. Після відбору ТБ “Перспектива-Коммодіті“ почне надавати послуги щодо проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації (майданчик  https://pro.e-commodity.fbp.com.ua).

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в торгах з продажу об’єктів малої приватизації та придбати їх за вигідною для вас ціною.

Сподіваємося, що ця пропозиція може зацікавити забудовників, ріелторські компанії, інвесторів та фінансових посередників.

 

Перелік об'єктів малої приватизації, які підлягають продажу у 2018 році, затверджений Наказом ФДМУ від 27.03.2018 № 447. Серед пропонованих об’єктів малої приватизації:

єдині майнові комплекси державних підприємств і їх структурних підрозділів, у т.ч. тих, що передані в оренду (Додаток 2 до Наказу),

окреме нерухоме майно (Додаток 3 до Наказу),

об'єкти незавершеного будівництва, законсервованих об'єктів (Додаток 4 до Наказу),

об'єкти соціально-культурного призначення (Додаток 5 до Наказу).

Публікація оголошень про дати продажу конкретних лотів очікується найближчим часом.

 

Особам, зацікавленим у придбанні об’єктів малої приватизації, що плануються до продажу у 2018 р., варто ознайомитися з порядком проведення електронних аукціонів (Постанова КМУ від 10 травня 2018 р. № 432) та прийняти заходи для отримання доступу до торгів.

 

Фахівці ТБ «Перспектива-Коммодіті» мають значний досвід проведення електронних аукціонів широким колом майна та деривативів.

Ми готові до надання необхідної технічної та консультаційної підтримки в зручному для вас режимі (телефон, електронна пошта, перемовини тощо).

 

Контакти служби підтримки ТБ «Перспектива-Коммодіті»:

(056) 373-95-89,

info@e-commodity.fbp.com.ua

http://e-commodity.fbp.com.ua