29 листопада 2018 р.



На ТБ «Перспектива-Коммодіті» стартує перший аукціон з продажу права оренди землі сільськогосподарського призначення в системі Prozorro.Продажі

 29 листопада 2018 року на майданчику ТБ «Перспектива-Коммодіті» з’явився перший лот у вигляді прав на оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення в системі Prozorro.Продажі.

 

Нагадаємо, що 21 листопада ProZorro.Продажі було повідомлено про початок пілотного проекту з Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр).

 

ТБ «Перспектива-Коммодіті» стала одним з двох майданчиків, де вперше пропонуються до продажу прав на оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення в системі Prozorro.Продажі.

 

Наразі ТБ «Перспектива-Коммодіті» інтегрувалася до всіх видів аукціонів в ProZorro.Продажі.

 

Завдяки акредитації в системі Prozorro.Продажі, Біржа вже проводить публічні торги з продажу активів банків, що ліквідуються (майданчик https://fgvfo.e-commodity.fbp.com.ua) та електронні торги (аукціони) з продажу/надання в оренду майна (активів)/передачі права об’єктів державної власності (майданчик https://pro.e-commodity.fbp.com.ua).

Також ТБ «Перспектива-Коммодіті» була однією з перших акредитована в системі Prozorro.Продажі  для проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації, а 20 листопада відбулися перші результативні аукціони в цьому сегменті прозорих торгів.

 

Детальніше про аукціони з оренди землі - в презентації: http://bit.ly/2DBopre

 

Пілотний проект запуску електронних аукціонів з оренди землі на ProZorro.Продажі здійснюється за підтримки проекту USAID/UK Aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS”, Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), Міжнародного банку реконструкції та розвитку (Світовий банк) та Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ GmbH (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) за дорученням Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

 

Особам, зацікавленим у придбанні прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, варто ознайомитися з порядком реалізації пілотного проекту з проведення електронних земельних торгів (Постанова КМУ від 21 червня 2017 р. № 688), іншою документацією та прийняти заходи для отримання доступу до торгів.

 

Фахівці ТБ «Перспектива-Коммодіті» мають значний досвід проведення електронних аукціонів широким колом майна та деривативів.

Ми готові до надання необхідної технічної та консультаційної підтримки в зручному для вас режимі (телефон, електронна пошта, перемовини тощо).

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в торгах з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та придбати їх за вигідною для вас ціною.

 

 

 

Контакти служби підтримки ТБ «Перспектива-Коммодіті»:

(056) 373-95-89,

info@e-commodity.fbp.com.ua

http://e-commodity.fbp.com.ua